driehoeksbord wowdeal
Driehoeksborden, posters langs de weg, A0-posters of welke naam ze ook krijgen is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Dit is ook logisch, omdat dit reclame is die de consument altijd bereikt. Ga je naar het werk, boodschappen doen of de kinderen naar school brengen. Het welbekende ‘driehoeksbord’ kom je altijd tegen. Publica Buitenreclame is gespecialiseerd in het plaatsen van de driehoeksborden, maar regelt ook alle bijkomstigheden, zoals vergunningen en precariorechten die onvermijdelijk zijn bij het plaatsen van driehoeksborden. Het enige dat u hoeft te doen, is contact op te nemen met Publica Buitenreclame. Zij doen de rest.

Tips voor uw campagne

Tip 1 – Raadpleeg Publica voor de mogelijkheden van uw campagne. Doe dit ruim voor aanvang van de campagnedatum. Er is dan nog tijd om eventuele wijzigingen door te voeren en nog veel belangrijker, er zijn gemeentes die ca. 8 weken voor de start van de campagne de vergunningaanvraag in hun bezit dienen te hebben.

Tip 2 – Iedere gemeente hanteert een ander tarief voor het verlenen van een vergunning voor het mogen plaatsen van uw campagne. De gemeenten zijn hier vrij in het vaststellen van hun tarieven. Deze tarieven kunnen bestaan uit legeskosten of precariorecht. Het kan ook zijn dat deze kosten beiden worden geheven. Ook zijn er gemeenten die geen kosten in rekening brengen. Raadpleeg Publica voor de gemeentelijke kosten.

Tip 3 – Onze voorwaarden voor het plaatsen van een campagne zijn dat deze is gepland voor minimaal 20 driehoeken voor de duur van minimaal 10 dagen aaneensluitend.

Tip 4 – Publica verzorgt uw campagne van A tot en met Z. Wij vragen de vergunning aan, plaatsen en verwijderen de borden op de gewenste datum en kunnen het benodigde materiaal voor u regelen in de afmeting die uw wenst in full colour of met 1 opdrukkleur op wit of gekleurd papier. Vraag naar de mogelijkheden.